Open toernooi

Ook dit jaar geeft TeniSTA weer een Open Toernooi op de banen van de ALTC de Aemstelburgh in Amstelveen. Alle wedstrijden zullen plaatsvinden rondom het lange pinksterweekend! Er wordt waar mogelijk gespeeld in poules, in de onderdelen gemengd dubbel, dames dubbel en heren dubbel. TeniSTA belooft er een mooi weekend van te maken met leuke activiteiten, zoals een feest, een loterij en meer! Je kunt je ook meteen al inschrijven om op zondagavond op het park te genieten van een heerlijke Beyond Burger verzorgd door Mucho Gusto.


Blijf op de hoogte door ons te volgen:


Hoofdsponsor toernooi:


Overige toernooi sponsors:

U investeert waar u zich prettig voelt, de stijl u aanspreekt en waar naar u geluisterd wordt. Geen modegrillen of hypes, maar vernieuwend, steeds bedacht op kwaliteit en bruikbaarheid. Interieurs komen met u en vooral voor u tot stand. Ga niet over één nacht ijs en schakel Artihome in voor een advies of een ontwerp, om ideeën om te zetten in werkelijkheid.
TennisDirect is de grootste online tennisshop van de Benelux en één van de grootste van Europa. TennisDirect geeft je toegang tot het complete assortiment van jouw favoriete tennismerken. Dus niet 2 of 3 rackets van ieder merk, maar alle rackets. Hetzelfde geldt voor kleding en schoenen. Naast onze online platform hebben we ook 3 fysieke STORES Amsterdam / Zoetermeer / Den Bosch. We wensen je veel winkelplezier in onze shop en vooral veel tennisplezier!

Sponsor worden? Informeer naar de mogelijkheden via opentoernooi@tenista.nl